گالری ما

اطلاعات تماس

سبک دکوراسیون مدرن

سبک دکوراسیون مدرن

کلمه “مدرن” یکی از نادرترین عبارات در دکوراسیون داخلی است. سبک مدرن امروزی مبتنی بر جنبش طراحی در حدود قرن بیستم میباشد.

مبلمان در این سبک از مواد طبیعی، رنگهای خنثی یا خاکی و از بین بردن جزئیات غیرضروری و در راستای ایجاد طرحی ساده میباشد. در حالی که ممکن است در یک ظاهر طراحی معاصر طیف وسیعی از رنگ ها را ببینید ، سبک های مدرن دارای رنگ های تک رنگ هستند.

تاریخچه سبک دکوراسیون مدرن

با ریشه در معماری و طراحی آلمانی و اسکاندیناوی ، سبک مدرن ساده و بدون تزئین است و به عصر ماشینکاری متصل است و اغلب از اوایل دهه 1920 تا 1950 یاد می شود.

جنبش این سبک دکوراسیون در طول نیمه اول قرن بیستم به محبوبیت خود ادامه داد و بعدها مشتقات این سبک به عنوان مدرن، میان مدرن و پسامدرن شناخته می شوند.

یكی از اصلی ترین اعتقادات سبک مدرن ، این  است كه “فرم از كاركرد پیروی می كند.” به عبارت دیگر ، طراحی تمام اثاثیه و اشیاء تزئینی باید دارای هدفی باشد.

تاریخچه سبک دکوراسیون مدرن

تاریخچه سبک دکوراسیون مدرن

ویژگی های یک فضای مدرن

این فلسفه در سبک مدرن وجود دارد که افرادی که دنبال فضاهای ساده هستند از این سبک استفاده میکنند. اگر به فکر تزئین یک فضا به این سبک هستید ، در اینجا چند مورد است که باید بدانید.

  • استفاده از عناصر سازه ای (مانند بتن یا تیرها) که اغلب در معرض دید هستند
  • تاکید بر ساده سازی فضا
  • تأکید بر خطوط افقی و عمودی با منحنی کمتر
  • مبلمان کم و افقی با خطوط راست
  • استفاده از نور طبیعی و پرده های ساده بدون تزئین
  • استفاده از مواد طبیعی مانند چوب بدون رنگ ، فلزات ، چرم و الیاف طبیعی
  • استفاده از رنگهای خنثی یا طبیعی
  • سطوح بازتابنده نور مانند فولاد ، کروم یا شیشه
  • در اینجا تعدادی دکوراسیون مدرن را مشاهده مینمایید:

ویژگی های یک فضای مدرن

ویژگی های یک فضای مدرن

ویژگی های یک فضای مدرن

ویژگی های یک فضای مدرن

ویژگی های یک فضای مدرن

ویژگی های یک فضای مدرن

ویژگی های یک فضای مدرن

جهت مشاهده موارد بیشتر روی لینک ایده های سبک مدرن کلیک نمایید.

تفاوت سبک دکوراسیون مدرن و معاصر

خیلی از افراد اعتقاد دارند که سبک مدرن و معاصر یکسانند، در صورتی که اینگونه نیست. ممکن است شباهتهای با یکدیگر داشته باشند که دلیل این شباهتها استفاده سبک معاصر از سبکهای مختلف میباشد.

سبک معاصر مربوط به دوره خاصی نیست و با پیشرفت زمان تغییر می کند و می تواند عناصر مدرن را در بر بگیرد، مبلمان های این سبک دارای اشکال متمایز تری هستند و اغلب می توانند شامل مبلمان خمیده باشند.

از ابتدای دهه 1990 ، دکوراسیون معاصر از روند مینیمالیستی پیروی می کرد و می تواند شامل رنگ های متناقض کاملاً متضاد با سیاه و سفید باشد ، در حالی که مدرن به جای خنک بودن و سرد بودن ، مبتنی بر ناتورالیسم است.

وسیله های معاصر ممکن است فقط هدف تزئینی داشته باشند ، در حالی که لوازم در سبک مدرن باید یک هدف کارکردی داشته باشند.

تفاوت سبک دکوراسیون مدرن و معاصر

تفاوت سبک دکوراسیون مدرن و معاصر

موارد لازم برای داشتن خانه ای مدرن

این سبک دکوراسیون به دلیل وجود مبلمان و وسایل نوآورانه، بسیار خاص و ویژه است. در این سبک هنرمندان و طراحان مشهور بسیاری وسایل خانگی و مبلمان زیبایی را طراحی نمودند که باعث تعریف سبک مدرن شده است.

مدل‌ مبلمان این سبک کمی گران قیمت است، اما موارد مشابه ای از این نوع مبلمان وجود دارد که به همان شکل بوده، همان کارایی را دارد و قیمت آن نیز نسبتا ارزانتر است.

در سبک دکواسیون مدرن نباید فضا شلوغ باشد و به همین دلیل نیز تعداد مبلمان استفاده شده در آن بسیار کم است. این امر باعث می‌شود که انتخاب‌های محدودی در انتخاب لوازم داشته باشید. برای دکوراسیون منزل به صورت مدرن می‌توانید از یک کاناپه‌ای ساده با رنگ خنثی استفاده کرد و آن را با لوازم دیگری که به سبک مدرن خیلی مرتبط نیستند نیز تکمیل کرد.

توجه داشته باشید که فضاهای داخلی که اینگونه طراحی میشوند طبیعی هستند. این خصوصیت در تزیینات و وسایل این دکوراسیون به خوبی قابل مشاهده است.منحنی‌های زیبا و نقش‌ها به دکوراسیون مدرن جذابیت میبخشد.

نورپردازی به دکوراسیون مدرن حالتی نمایشی می‌بخشد. لوازم روشنایی این سبک از جذابیت هنری ویژه‌ای برخوردار هستند، چرا که کانون توجه در این دکوراسیون لوازم روشنایی می باشد.

در ادامه به بررسی قسمت‌های مختلف خانه به این سبک از دکوراسیون داخلی می‌پردازیم:

سالن پذیرایی مدرن

مهم ترین بخش هر خانه ای سالن پذیرایی است زیرا افراد خانه بیشتر اوقات خود را در آنجا می گذرانند و همچنین این محل برای پذیرایی از مهمان ها مورد استفاده قرار می گیرد پس باید در دکوراسیون سالن پذیرایی بیشتر از هر فضای دیگر حساسیت و دقت لازم را به خرج داد.

 

ایجاد دیزاینی متفاوت در فضای پذیرایی می تواند محیط خانه شما را به فضایی مدرن و متفاوت تبدیل کند. در ادامه تصاویری از دکوراسیون سالن پذیرایی به سبک مدرن را به نمایش گذاشته ایم.

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

سالن پذیرایی مدرن

آشپزخانه مدرن

آشپزخانه‌  مدرن ، هم در خانه‌های بزرگ و پر نور که متراژ زیادی برای آشپزخانه تخصیص داده شده و هم در خانه‌های کوچک و نقلی که فضای چندان بزرگی به عنوان آشپزخانه وجود ندارد و یا حتی در خانه‌هایی که فضای آشپزخانه و اتاق نشیمن آن یکسان است، کاربرد دارد.

مهم‌ترین شاخصه‌ی آشپزخانه مدرن ، سادگی است. سبک مدرن، با سادگی شناخته می‌شود و از تزئینات و شلوغ کاری، به دور است.

آشپزخانه مدرن

آشپزخانه مدرن

آشپزخانه مدرن

هر آشپزخانه مدرن از قسمت‌های زیر تشکیل شده است:

1- کابینت مدرن

کابینت‌ها در این سبک به دو شکل مدرن و کلاسیک مورد استفاده میشود که طبق کاربرد و سلیقه شخصی شما باید انتخاب گردد.

از ویژگی‌ کابینت‌های آشپزخانه مدرن می‌توان به کابینت‌های بدون دستگیره، درهای کشویی و جنس‌ های‌کلاس مات و براق اشاره کرد. رنگ‌های آرامش بخش، روشن و طبیعی نیز از ویژگی این سبک میباشد که با سبکی مینیمالیستی تلفیق شده است.

کابینت مدرن

کابینت مدرن

2- کانتر یا پیشخوان

کانتر عضوی جدانشدنی از کابینت‌های مدرن آشپزخانه به حساب می آید. وجود کانتر در آشپزخانه‌های مدرن و امروزی سبب شده تا هم آشپزخانه مجزا شود و هم به عنوان میزی نیز استفاده گردد.

ایجاد پیشخوانی چند منظوره در طرح‌های زیبایی مثل معلق، تاشو، منحنی و… سبب ایجاد فضایی شیک و کاربردی خواهد شد. با ایجاد سادگی در این سبک بهتر است، فضا برای رفت و آمد کاملا باز باشد و  می توان رنگ اتاق نشیمن و آشپزخانه را به صورت متعادل با استفاده از یک هارمونی متناسب ایجاد کرد.

کابینت مدرن

کابینت مدرن

کابینت مدرن

3- نورپردازی

در آشپزخانه مدرن از نورهای مخفی زیر کابینت‌ها استفاده می‌شود و ترجیحا نور از بالا به پایین می‌تابد. این کار سبب زیبایی و کاربردی شدن نور تابیده شده می‌شود. نورهایی ملایم در شب باعث آرامشی دلنشین میشود.

کابینت مدرن

کابینت مدرن

4- ابزارهای هوشمند

به منظور تسهیل در انجام کارها ایجاد استفاده از لوازم هوشمند میباشد. یکی دیگر از مواردی که لازمه‌ی یک آشپزخانه مدرن محسوب می‌شود، هوشمندسازی است. سنسورهای متفاوتی که در ابزارها به کار برده می‌شوند، می‌توانند این امر مهم برای مدرن‌سازی را ممکن کنند.

کابینت مدرن

اتاق خواب مدرن

یک اتاق خواب مدرن بایستی ترکیبی از رنگ‌ها، مبلمان مدرن و وسایل هنری ظریفی باشد که در عین زیبایی، شیک و مدرن بودن، یک مکان راحت را نیز برای استراحت شما فراهم کند.

مبلمان، تخت و سایر وسایل سرویس اتاق خواب نیز بایستی از نوع ساده و مینیمال انتخاب شوند و به نوعی چیده شوند که رفت و آمد در اتاق خواب به آسانی صورت گیرد. از مهم‌ترین فاکتورهای اتاق خواب مدرن ساده و مرتب بودن هستند.

اتاق خواب مدرن

اتاق خواب مدرن

اتاق خواب مدرن

اتاق خواب مدرن

اتاق خواب مدرن

اتاق خواب مدرن

اتاق خواب مدرن

اتاق خواب مدرن

سرویس بهداشتی مدرن

پایه و اساس فضای مدرن، طراحی پلان باز است، یعنی این که تا حد امکان نباید از دیوار برای جدا کردن استفاده کنید. البته این موضوع برای حمام های بزرگ که علاوه بر فضای دوش، وان، توالت یا روشویی نیز دارند، کاربرد دارد. که اگر چنین فضایی دارید، پیشنهاد می کنم که با دیواربخش ها را جدا نکنید و به جای آن از شیشه استفاده کنید. همچنین به جای وان توکار از وان روکار  استفاده کنید که برای حمام های مدرن بسیار مناسب است.

از رنگ های مثل طیف های قهوه ای و خاکی و رنگ های خنثی مثل سفید، مشکی و خاکستری که کاربرد فراوانی دارند استفاده کنید.

برای سرویس بهداشتی و حمام خود از عناصری با خطوط مستقیم و صاف در عین سادگی استفاده کنید.

از توالت فرنگی وال هنگ که به دیوار نصب می شود و دوش های بدون پایه استفاده کنید مخصوصا اگر فضای سرویس بهداشتی کوچک است.

فضایی مدرنی که در حمام و دستشویی می خواهید ایجاد کنید، نباید بیش از حد شلوغ باشد. پس تا حد امکان سعی کنید شوینده ها و لوازم بهداشتی را در کابینت های روشویی و قفسه های درب دار قرار دهید.

سرویس بهداشتی به سبک مدرن سرویس بهداشتی به سبک مدرن

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

سرویس بهداشتی به سبک مدرن

سرویس بهداشتی به سبک مدرن

سرویس بهداشتی به سبک مدرن

سرویس بهداشتی به سبک مدرن

 

admin

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *